Proizvodi za automobil / dostavno vozilo / 4x4

stage_image1_lg

Sponzorstvo

Sponzorstvo

Partner nogometa već generacijama.

Još od prvog uključivanja u nogometno sponzorstvo 1995. godine (UEFA Champions League™), Continental je proširio svoj angažman na nogomet u međunarodnim okvirima. 

sponsoring_02-Image

Continental je oduvijek bio sinonim za kombinaciju kontroliranog ushita i sigurne obrane. Baš kao i nogomet, mi jamčimo uzbudljivu izvedbu koja oduzima dah savršenom strategijom. Uključivanjem nacionalnih i regionalnih timova jednako kao i nogometnih liga svjetske klase kao što su kvalifikacije UEFA qualifiers™, UEFA EURO™ i naravno svjetski kup FIFA World Cup™, naše je sponzorstvo uvelike napredovalo. 

A ono ne prestaje pred velikim utakmicama. Ili pred pitanjima roda. Kao jedan od prvih aktivnih sponzora međunarodnog ženskog nogometa, Continental podupire ekipe iz SAD-a, UK-a i Irske u području kojim su svojedobno dominirali muškarci. 

Naš angažman također uključuje potencijalne buduće nogometne zvijezde. Zainteresirano svjestan važnosti njegovanja talenta sljedeće generacije, Continental podupire napore u tom smjeru još od 2003. godine. Popularni kampovi ContiTrainingCamps za dječake i djevojčice od 7 do13 godina starosti te akademija nogometne škole  Eintracht Frankfurt, za to su dobri primjeri. Slične takve akcije širom svijeta zaslužne su za pobuđivanje entuzijazma za nogomet od rane mladosti. 

sponsoring_04-Image

Sve to govori o jednoj važnoj stvari: naša uočljiva pojava u nogometu nije samo pitanje pukog predstavljanja naših proizvoda, već stvarna strast Continentala za sportom. 2005. godine čak smo započeli našu platformu za nogomet www.contisoccerworld.com, gdje se nalaze informacije o cijelom našem angažmanu te sve relevantne informacije vezane uz nogomet. 

Kao npr. sve što trebate znati o UEFA EURO 2016™ u Francuskoj, što će biti naša sljedeća velika proslava internacionalnog nogometnog duha. Mi dovodimo nogomet na stadion - na siguran način.

sponsoring_05-Image

ContiWarmUp

Zagrijavanje ContiWarmUp je jedan od sigurnih načina da dođete tamo. Jedan krug zagrijavanja prije velike utrke na terenu, što vas dovodi do optimalne radne temperature, kao što bi to i guma učinila. Razvijeno u suradnji s brojnim renomiranim nogometnim trenerima, pokazuje vam kako se zagrijati na siguran način i izbjeći ozljede tijekom igre. 

Stoga se počnite kretati za uzbudljivu i sigurnu igru, koju je uviđavno za vas pripremio Continental.

Stoga se počnite kretati za uzbudljivu i sigurnu igru, koju je uviđavno za vas pripremio Continental.


sponsoring_05-Image
Dodatne informacije

Ove stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili najbolji mogući doživljaj naših stranica. Ovdje možete saznati više