Proizvodi za automobil / dostavno vozilo / 4x4

New content item

Sve su zimske gume jednake.
Sve dok ulice ne zabijeli snijeg.

Uživajte u svakoj sezoni s gumama za sve sezone

Guma za sve sezone, Continentalova ponuda za sve sezone ne pristaje na kompromis u dijelovima svijeta s blažom klimom. Umjesto toga, kombinira najbolje od ljetnih i zimskih guma za savršenu gumu za sve uvjete.

U nekim zemljama zima znači niske temperature, jak snijeg i poledicu na svakom koraku. No u drugim mjestima zima može značiti samo hladno vrijeme, kišu i povremeni snijeg. Isto vrijedi i ljeti: u nekim zemljama vrućina može dosegnuti i 40 °C; dok će u drugim mjestima najviša sezonska temperatura dosegnuti samo oko 28 °C.

Ako živite u mjestu s umjerenom klimom, možete uživati u glatkoj vožnji u svakom godišnjem dobu s Continentalovim gumama za sve sezone. Čitajte dalje i otkrijte više! 

 

Držite stvari pod kontrolom s gumom koja ne poznaje godišnja doba

Gume za sve sezone mogle bi biti alternativa za vas jer...

  • Kombiniraju najbolje ljetne i zimske gume u jednu gumu za sve sezone, koja ima dobre performanse u toplim i hladnim, mokrim i suhim vremenskim uvjetima
  • Gume za sve sezone znače da vozači mogu upotrebljavati isti komplet guma tijekom cijele godine, bez potrebe za sezonskim promjenama
  • Vaša je lokalna klima ključna. Gume za sve sezone razvijene su za dobre performanse u blažim klimatskim uvjetima
  • Redovita provjera i održavanje guma način je osiguravanja optimalnih performansi i sigurnosti

Saznajte više o gumama za sve sezone u nastavku

Čuvat ćemo vas bez obzira na sezonu

Započnite
 


NAJBOLJE GUME ZA SVE SEZONE ZA NAJBOLJE PERFORMANSE TIJEKOM CIJELE GODINE

Dojmljivi rezultati testiranja govore za sebe. Continentalove nagrađivane gume imaju sjajne rezultate u nepristranim industrijskim testiranjima i mogu zadovoljiti vaše potrebe za gumama tijekom cijele godine. Izaberite!


all season tires

Kako rade gume za sve sezone

Continentalove gume za sve sezone spajaju tehnologije ljetnih i zimskih guma u gume za sve sezone koje daju vrhunske performanse u svim vremenskim uvjetima, osim u najekstremnijim. Čitajte dalje kako biste saznali po čemu se gume za sve sezone razlikuju od zimskih i ljetnih guma i saznajte jesu li prikladne za vas i potrebe vašeg vozila. 

Ovdje saznajte kako gume za sve sezone rade

Vodič za kupnju guma za sve sezone

Gume za sve sezone mogu vozačima pružiti najbolje od oba svijeta: dubinu gaznog sloja prikladnu za većinu vremenskih uvjeta, dojmljiv vijek trajanja gaznog sloja i slobodu od mijenjanja i pohranjivanja ljetnih i zimskih guma svake godine. Međutim, sezonske gume i dalje mogu biti najbolji izbor za vas, a u nekim slučajevima i povećati učinkovitu potrošnju goriva.

Saznajte jesu li gume za sve sezone prikladne za vas, otkrijte koja je guma za sve sezone najbolja za osobna vozila, električna vozila, SUV ili kamione i naučite prepoznati simbol za sve vremenske uvjete na bočnoj stijenci.

Pročitajte više

Gume za sve sezone za kamper vozila

Gume za sve sezone mogu biti izvrstan izbor za vaš kamper: sveobuhvatna sigurnost, pouzdano prianjanje u širokom rasponu vremenskih uvjeta i vrhunsko upravljanje i performanse. Sve gume za sve sezone za kamper osmišljene su da budu učinkovite tijekom cijele godine u umjerenim klimatskim uvjetima. Čitajte dalje kako biste saznali zašto gume za sve sezone mogu biti najpraktičniji izbor za kamper vozila.

Pročitajte više
All-season tread depth

Dubina gaznog sloja, zakoni o gumama i kad je potrebno promijeniti gume za sve sezone

Bilo da razmišljate o kupnji ili ste već vlasnik guma za sve sezone, morate znati neke važne stvari o njima kad je riječ o sigurnosti, dubini gaznog sloja i zakonskim zahtjevima. Ovaj članak istražuje svaki od ovih čimbenika kako biste bili dobro informirani kad je u pitanju posjedovanje guma za sve sezone.

Saznajte više
All season test results

Rezultati testiranja za gume za sve sezone

U Continentalu bismo mogli cijeli dan razgovarati o kvaliteti naših guma za sve sezone. Ali ne trebate nam vjerovati na riječ! Pregledi guma i nepristrana testiranja potvrđuju performanse i pouzdanost naših guma za sve sezone. Ako živite u umjerenoj klimi i u potrazi ste za gumama za sve sezone za svoj automobil, kamper vozilo, kombi vozilo ili SUV, pogledajte kako su neovisne recenzije guma, ocjene i testiranja ocjenjivali Continentalovu ponudu guma za sve sezone.

Pročitajte više
aquaplaning situation

Akvaplaning s gumama za sve sezone

Čak i ako vozite samo u blagim zimskim uvjetima gdje snijeg i led nisu zabrinjavajući, ipak morate biti svjesni skliskih cesta. Zašto? Nisu snijeg i led skliski, nego je to tanak sloj vode koji se nakuplja između površine ceste i gume automobila. Može se dogoditi u bilo koje godišnje doba, ali rizik je veći u vlažnim zimskim vremenskim uvjetima. Saznajte više o fenomenu akvaplaninga ili hidroplaninga, kako ga izbjeći i kako reagirati ako se dogodi.

Više o akvaplaningu
heavy rain situation

Vožnja po kiši zimi 

Zima znači snijeg? Naravno, ali u većini mjesta zima znači i kišu. Puno kiše. Kao i u svim zimskim uvjetima vožnje, vožnja po kiši puno je izazovnija od vožnje po suhim cestama po suncu. Mokre ceste znače veći rizik za vozače i zahtijevaju više od vašeg automobila, njegovih sigurnosnih značajki i posebno njegovih guma. Saznajte kako se sigurno snalaziti na pljusku.

Savjeti za sigurnu vožnju po pljusku

Spremni za svoje putovanje?