Proizvodi za automobil / dostavno vozilo / 4x4

stage_image

Medijske usluge

Black Chili Driving Experience 2020

01/06/2020

Osjetite tajnu vrhunskog prianjanja – Continental Black Chili

Kad po prvi put zgrabite volan sportskog automobila i u zavoju osjetite sile koje vam ubrzaju krv po žilama i stvaraju trnce u rukama, otkrivate tajnu sportske vožnje i značenje vrhunskih guma.

Želite li ostvariti svoje automobilističke snove? Black Chili Driving Experience nudi vam životnu priliku da doživite nezaboravna četiri dana tijekom kojih nećete probati samo vožnju sportskih automobila slikovitim cestama Provanse, već ćete uživati i u tamošnjim prestižnim hotelima i malim restoranima. 

Black Chili_2020_front

Proslava vodeće uloge tvrtke Continental u automobilskoj industriji

Black Chili je Continentalov »tajni začin«: smjesa koja jamči da gume postižu još bolje rezultate i još bolje prianjanje. Pomoću brojnih istraživanja, inovacija i dugotrajnog razvoja, njezino je uvođenje bitno poboljšalo vožnju i sposobnost kočenja ljetnih guma visokog kapaciteta (UHP i uUHP) te istovremeno smanjilo otpor kotrljanja, zbog čega su gume još izdržljivije prilikom svakodnevne upotrebe.

Gotovo svaki treći novi automobil proizveden u Europi već je tvornički opremljen gumama Continental. Budući da Continental nije samo proizvođač guma, već oko 75 % cjelokupnog globalnog poslovanja obavlja kao dobavljač auto dijelova, nije iznenađujuće da je većina svih novih automobila također opremljena širokim spektrom drugih proizvoda koje proizvodi Continental, poput: ovjesa, kočionih i drugih sigurnosnih sustava (ABS, ESP, AEB itd.), rješenja za povezivanje i zabavno-medijskih rješenja, pa čak i malih, ali važnih stvari poput npr. mlaznice za pranje prednjih svjetala.


New content item
New content item


Gume SportContact 6, PremiumContact 6, ContiSportContact 5P i ContiSportContact 5, montirane na automobile koje ćete imati priliku voziti na događaju Black Chili Driving Experience, posebno su prilagođene sportskim automobilima, terenskim vozilima i vrhunskim električnim automobilima. Svi automobili koji sudjeluju u događaju - Jaguar I-Pace, Ford Mustang, Porsche Boxster 718, Mercedes C43 AMG, Audi RS3 i BMW M240i - originalno su opremljeni gumama Continental, što znači da su izrađene u suradnji s proizvođačima automobila.

New content item

Kako pobijediti i otputovati u Francusku*?

Kako bi proslavio svoju vodeću ulogu u automobilskoj industriji i industriji automobilskih guma, Continental će odvesti sretnike na događaj Black Chili Driving Experience. Od prvih stotinu najboljih natjecatelja u kvizu, u svakoj ćemo zemlji među sudionicima izabrati pobjednika koji će moći na događaj odvesti još jednu osobu po vlastitom izboru.

Posjetite www.blackchili.hr za više informacija i sudjelovanje.


* Događaj će se održati u listopadu ove godine ili u proljeće 2021., a u organizaciji će se uzimati u obzir sva zdravstvena ograničenja i preporuke.

Dodatna nagrada za sve sudionike kviza

Svi koji riješe kviz na blakchili.hr primit će posebnu nagradu koju će moći unovčiti prilikom kupovine guma Continental kod odabranih ovlaštenih trgovaca.

Kontakt
press_contact_image_sidebar_luka_maselj
Luka Maselj

PR & Marketing communications B2C

Continental Adria pnevmatike d.o.o.
Zagrebška cesta 104
2000 Maribor
Slovenia

+386 24 50 34 48

+386 24 50 34 39