Proizvodi za transport

Tamo gdje učinkovita potrošnja goriva zadovoljava snažne performanse.

Suradnja s Continentalom

Činjenice i brojke

article_66w_image1

Continental je osnovan 1871. godine u Hanoveru, Njemačka, i danas je jedan od svjetskih vodećih dobavljača automobilske industrije. S više od 187,000 visokokvalificiranih zaposlenika na više od 269 lokacija u 46 različitih zemalja, mi snažno i održivo tjeramo razvoj automobilizma naprijed. Naše tehnologije i naše stručno znanje su temelj na kojem dajemo presudni doprinos oblikovanju budućih trendova. Mi stvaramo inteligentna i inovativna rješenja koja mobilnost čine sigurnijom, komfornijom i održivom. Naše se znanje proteže prilično izvan jednostavne proizvodnje premijskih guma.


Kao stručnjak za praktično sve ključne tehnologije automobilske industrije, mi svaki dan radimo na redefiniranjubudućnosti. 2014. godine korporacija je generirala preliminarnu prodaju vrijednu približno  34.5 milijarde eura u svojih pet odjela, Šasija i sigurnost, Interijer, Pogon, Gume i ContiTech:


  • Odjel Šasija i sigurnost obuhvaća temeljne kompetencije tvrtke u međusobno povezanim elementima: sigurnost vožnje, kočnice, pomoć vozaču, pasivna sigurnost i komponente šasije. Odjel Pogon predstavlja inovativna i efikasna sistemska rješenja za pogon vozila
  • Odjel Interijer objedinjuje sve aktivnosti vezane na prezentaciju i upravljanje informacijama u vozilu.
  • Odjel guma nudi prave gume za svaku primjenu – od putničkih automobila preko kamiona, do autobusa i vozila na gradilištu, te bicikala i motocikala.  Continental gume znače izvrsni prijenos sila, izuzetno pouzdano vučenje u svim vremenskim uvjetima te visoki omjer dobivenog za uloženi novac.
  • Odjel ContiTech razvija i proizvodi funkcijske dijelove, komponente i sustave za automobilsku industriju te za druge ključne industrije. 


Slijedite ovu poveznicu i saznajte više o suradnji s Continentalom