Proizvodi za transport

New content item

Tamo gdje učinkovita potrošnja goriva zadovoljava snažne radne značajke.

Gume za bicikle

Njemački inženjering još od 1871. godine

New content item

Više od stotinu godina iskustva u razvoju i proizvodnji guma za bicikle učinilo je tvrtku Continental jedinstvenom tvrtkom unutar industrije proizvodnje guma.

Continental je jedini njemački proizvođač guma za bicikle koji svoje gume proizvodi u Njemačkoj. To saznanje predstavlja snažan poticaj za naše inženjere i sve ostale koji su uključeni u proizvodni proces, kako bi neprestano težili daljnjim inovacijama.  

U našem centru za tehnologiju i razvoj u Korbachu, mi neprestano razvijamo nove revolucionarne tehnologije, kao što je nenadmašivi sastojak  Black Chili, vrhunski Vectran™, rekorder u rješavanju problema probušene gume, od kojih se obje koriste u  vrhunskom dijelu utrkivačkog sporta.

Te tehnologije zahtijevaju sofisticirane procese kako bi se osigurala naša legendarna kvaliteta konačnog proizvoda, a te inovacije, baš kao i  tehnologije ProTection i RaceSport za  MTB gume, mogu se proizvesti samo u našoj tvornici u Njemačkoj – “Ručno izrađeno u Njemačkoj". 

Kako bismo mogli ponuditi najbolju gumu za svaku pojedinu namjenu, mi se podjednako oslanjamo na dijalog s našim profesionalnim vozačima na utrkama, rekreativnim biciklistima i onima koji svakodnevno voze bicikl. 

Kao globalni igrač, Continental također održava proizvodne kapacitete izva Njemačke, gdje se Continental gume proizvode za vas istom mjerom pažnje i predanosti. Jedna od stvari koju sve Continental gume za bicikle imaju kao zajedničku je to da su sve razvijene u tehnološkom centru u Korbachu, u Njemačkoj, gdje se također podvrgavaju strogoj inspekciji. 

Naše srce i duša stoje iza izričaja “Ručno izrađeno u Njemačkoj”, za sve naše proizvode i tehnologije.

Zabavite se doživljajem Continentalovih proizvoda! Naš se tim veoma trudi za vas!

New content item