Proizvodi za transport

Tamo gdje učinkovita potrošnja goriva zadovoljava snažne performanse.

Gume za bicikle

Njemački inženjering još od 1871. godine

New content item

Više od stotinu godina iskustva u razvoju i proizvodnji guma za bicikle učinilo je tvrtku Continental jedinstvenom tvrtkom unutar industrije proizvodnje guma.

Continental je jedini njemački proizvođač guma za bicikle koji svoje gume proizvodi u Njemačkoj. To saznanje predstavlja snažan poticaj za naše inženjere i sve ostale koji su uključeni u proizvodni proces, kako bi neprestano težili daljnjim inovacijama.  

U našem centru za tehnologiju i razvoj u Korbachu, mi neprestano razvijamo nove revolucionarne tehnologije, kao što je nenadmašivi sastojak  Black Chili, vrhunski Vectran™, rekorder u rješavanju problema probušene gume, od kojih se obje koriste u  vrhunskom dijelu utrkivačkog sporta.

Te tehnologije zahtijevaju sofisticirane procese kako bi se osigurala naša legendarna kvaliteta konačnog proizvoda, a te inovacije, baš kao i  tehnologije ProTection i RaceSport za  MTB gume, mogu se proizvesti samo u našoj tvornici u Njemačkoj – “Ručno izrađeno u Njemačkoj". 

Kako bismo mogli ponuditi najbolju gumu za svaku pojedinu namjenu, mi se podjednako oslanjamo na dijalog s našim profesionalnim vozačima na utrkama, rekreativnim biciklistima i onima koji svakodnevno voze bicikl. 

Kao globalni igrač, Continental također održava proizvodne kapacitete izva Njemačke, gdje se Continental gume proizvode za vas istom mjerom pažnje i predanosti. Jedna od stvari koju sve Continental gume za bicikle imaju kao zajedničku je to da su sve razvijene u tehnološkom centru u Korbachu, u Njemačkoj, gdje se također podvrgavaju strogoj inspekciji. 

Naše srce i duša stoje iza izričaja “Ručno izrađeno u Njemačkoj”, za sve naše proizvode i tehnologije.

Zabavite se doživljajem Continentalovih proizvoda! Naš se tim veoma trudi za vas!

New content item