Proizvodi za transport

Tamo gdje učinkovita potrošnja goriva zadovoljava snažne performanse.

Naš program kvalifikacije Drive Solutions CVT!

Međunarodni program kvalifikacije Drive Solutions CVT! naša je investicija u najvažniju imovinu tvrtke Continental: u ljude iz naše organizacije koji pokreću promjenu s proizvođača guma na dobavljača rješenja. Ovaj program prvi je program ove vrste koji okuplja osam osoba iz šest različitih zemalja kako bi postali ambasadori za digitalna rješenja.

Team_DriveSolutionsCVT_Oct2016_Web

Prvi Drive Solutions CVT! program pokrenut je u rujnu 2016. godine: dvanaest mjeseci obuke za stjecanje širokog znanja o digitalnim rješenjima za tvrtke koje se bave transportom – prisustvovanje radionicama i obukama te suradnja na projektima. Na svojim tržištima kandidati preuzimaju svoju ulogu ambasadora promjene i dijele svoj entuzijazam za novi strateški pravac; razumijevanje prilika i izazova specifične situacije kod klijenta, izgradnja mreže lokalnih kolega i pružanje podrške takvim kolegama te priprema tržišta za predstavljanje ContiConnecta.

 

Program Drive Solutions CVT! izvanredan je primjer raznolikosti, ne samo po osnovi spola i državljanstva. Tim ima stručnjake za različita područja, uključujući Six Sigma metodologiju, empirijski marketing, prodaju guma i tehničkih proizvoda, istraživanje i razvoj, razvoj programske podrške i aplikacija te inženjering zahtjeva. Kao što smo rekli: program je zaista jedinstven!