Proizvodi za transport

Tamo gdje učinkovita potrošnja goriva zadovoljava snažne performanse.

Nagrađivane inovacije

Za gumu od maslačka dodijeljena nagrada Joseph von Fraunhofer 2015.

Fraunhofer Institute i Continental dobili su prestižnu nagradu Joseph von Fraunhofer za zajedničko istraživanje na gumi maslačka.

Pročitajte više

Nagrada za održivost gumi Conti Coach HA3

Continental je dobio nagradu za postignuće u tehnološkom razvoju. Guma za autobus, Conti Coach HA3 dobilaju je u kategoriji "Gume i usluge vezane za gume" međunarodne nagrade za održivost - International busplaner Sustainability Award 2015.

Pročitajte više

Continental dobio nagradu GreenTec Award 2014. za gumu od maslačka

Zajednički razvojni projekt s Fraunhofer Institutom dobio je najveću europsku nagradu za područje okoliša i ekonomičnosti, u području "Automobilnost"

Pročitajte više

Continentalu odana počast za pogon ContiLifeCycle u Hanoveru

Image

“Tire Technology International” imao je specijalne pohvale za Continentalovo recikliranje gume kao materijala iz odsluženih guma, vezano na obnavljanje gaznog sloja guma za kamione u pogonu ContiLifeCycle u Hanoveru.

Pročitajte više

Continental dobio titulu Proizvođač guma godine

Image

Continental je primio nagradu časopisa “Tire Technology International” (Tehnologija guma internacional). Međunarodni stručni ocjenjivački sud dodijelio je Continentalu titulu  Proizvođač guma godine. 

Pročitajte više

Europska nagrada za održivost za pogon ContiLifeCycle

Continental je primio europsku nagradu za održivost za svoj novi pogon ContiLifeCycle u Hanover-Stöckenu, koji objedinjuje tehnički napredno obnavljanje gazne površine s recikliranjem gume neškodljivim za okoliš.

Pročitajte više