Proizvodi za transport

Tamo gdje učinkovita potrošnja goriva zadovoljava snažne performanse.

ContiLifeCycle™ širom svijeta

Kupci širom svijeta uživaju prednosti koje donosi rad tvornice ContiLifeCycle™. Interesira li vas i želite li vidjeti pregled naših aktivnosti? Pogledajte izjave naših  eksperata iz ContiLifeCycle u regijama EMEA, Amerike, Azija-Pacifik (APAC) kao i iz poslovne jedinice Specijalne gume za gospodarska vozila.

Director protektiranja guma za kamione i autobuse, EMEA:

Uložili smo svo svoje znanje iz područja inženjeringa i proizvodnje u našu tvornicu ContiLifeCycle, te smo tako dostigli novu razinu u pogledu učinkovitosti i karakteristika proizvoda. Proizvodnjom protektiranih guma s karakteristikama proizvoda koje se mogu mjeriti s onima novih guma, Continental radi jedan strateški iskorak i najavljuje novu eru u poslovanju svoje tvornice LifeCycle.   

John Barnes, Direktor tvornice ContiLifeCycle za Amerike:

Upravo sada imamo više od 30 ovlaštenih trgovaca protektiranim gumama ContiTread u Amerikama. Naš je cilj opskrbiti vlasnke ContiTread licenci kompletnom ponudom, koja im omogućava da povećaju svoje poslovanje premijskim proizvodima, inženjerinškom i tehničkom podrškom, kao i operativnom podrškom.   

Joao Almeida, Voditelj proizvodnje i istraživanja i razvoja protektiranja guma, APAC:

S našom uhodanom proizvodnjom pred-vulkaniziranih plašteva za gaznu površinu u Maleziji, spremni smo implementirati koncept ContiLifeCycle u regiji APAC. Tvornica radi punim kapacitetom, snabdijevajući naše ContiLifeCycle partnere  širom APAC regije visokokvalitetnim pred-vulkaniziranim plaštevima za gaznu površinu.   

Philippe Barabinot, Voditelj Marketinga Specijalnih guma za gospodarska vozila:

Zahvaljujući udjelu od oko 65 posto recikliranog materijala u našim gumama Continental LifeCycle, bit ćemo u mogućnosti uštedjeti otprilike 360 tona materijala, u odnosu na nove gume, za 2014. godinu. Ponovna upotreba odabranih guma također snizuje cijenu proizvoda. Uz pomoć naših kupaca ova inicijativa velikih razmjera za recikliranje, pridonijet će smanjenju broja otpadnih guma koje treba zbrinuti, kao i emisije CO2, koji utječe na klimatske promjene.