Proizvodi za transport

Tamo gdje učinkovita potrošnja goriva zadovoljava snažne performanse.

Naš pogon ContiLifeCycle u Petaling Jaya, Malezija

Planiranje i pripreme za našu tvornicu ContiLifeCycle za protektiranje započele su sredinom 2011. godine, i to planiranjem novog tlocrtnog razmještaja, modernizacijom opreme i novim sustavom upravljanja proizvodnjom. “Nakon ceremonije za početak radova, započeli smo s modernizacijom ulaznog pregleda kućišta, te smo započeli s upotrebom širografskog pregleda kako bismo mogli jamčiti da se kućišta visoke kvalitete šalju u daljnje korake postupka protektiranja,” sjeća se Manuel Ruiz-Ortega, bivši Voditelj Proizvodnje i istraživanja i razvoja protektiranja za  APAC. Sljedeći koraci bili su obilježeni modernizacijom strojeva.

Image

Međutim, oprema sama po sebi ne daje rješenje za premijsko protektiranje. Uz to potrebni su visokokvalificirani i obrazovani ljudi, kao i pouzdano praćenje, sustavi za upravljanje proizvodnjom i kvalitetom. Stoga je naša kompletna radna snaga bila procijenjena i prekvalificirana u skladu s novim redefiniranim standardima kvalitete. Razvili smo sustav  'prema korisniku', koji ne samo da nam omogućava praćenje kućišta naših kupaca, već također da uočimo bitne parametre relevantne za kvalitetu tijekom procesa obnove gazne površine. Također smo dodali alate za racionalizaciju proizvodnje, kao što je Gemba Walk, 5S, i Value Stream Mapping.

Ta nova organizacija omogućava tvornici ContiLifeCycle u PJ da djeluje kao trenažni centar za ContiLifeCycle partnere iz cijele regije APAC. Kroz naš trenažni centar dajemo našim partnerima u protekiranju vjeru da je Continental sa svojim ContiLifeCycle rješenjem za protektiranje pouzdani partner koji im može osigurati buduće poslovanje,” kaže Stanley George, specijalist za ContiTread Process poslovnu regiju Azija-Pacifik. “Prije nego dopustimo nekom vanjskom poduzetniku za protektiranje da upotrijebi naše pred-vulkanizirane plašteve, on mora ispuniti Continentalove standarde kvalitete premijskog/vrhunskog protektiranja.” To uključuje inspekciju procesa i kvalitete svih stadija partnerovog pogona za protektiranje. I dok su u posjetu pogonu, naši partneri u protektiranju mogu steći dojam o Continentalovim visokim standardima protektiranja.