Proizvodi za transport

Continental_Construction_Innovation_Day_Aerial_Image
Conti CrossTrac
Construction Innovation Day 2018

Kamionske gume za vaš

Građevina.

Dva svijeta. Jedno rješenje.

Novi Conti CrossTrac.

Ako se borite s kamenjem i cestama, popločat ćemo vam put.

Održavanje cesta, podizanje građevina, šumarstvo - transport za gradilišta može biti težak posao. Kako biste uspjeli, treba vam pouzdana oprema koja radi na cesti i na makadamu, svaki dan.

Teške lokacije. Duge vožnje. Conti CrossTrac. Jednostavno ide dalje.

Nova linija guma Conti CrossTrac je osmišljena na temelju najnovije tehnologije kamionskih guma i Continentalovog dugotrajnog iskustva, znajući da se guma mora prilagoditi vrlo različitim primjenama.

Penjući se uskim i kamenim cestama, moram se osloniti na svoje gume. Sa svojim odličnim prianjanjem i visokom izdržljivošću, Continental Construction gume su odličan odabir za moje potrebe.

Giuseppe, vozač za Toscana Scavi S.r.l. u Italiji

Spremni za ponovno uvođenje gaznog sloja? Predstavljamo ContiLifeCycle.

Continentalova napredna rješenja za vruće ili hladno ponovno uvođenje gaznog sloja pružaju dodatnu kilometražu prilikom drugog ili čak trećeg obnavljanja gaznog sloja. Ovo neće samo biti dobro za vaš budžet nego i za okoliš - ponovno korištenje gume štedi energiju i resurse.

Dani inovacija u izgradnji 2018., Málaga.

Nove Conti CrossTrac gume za mješovito cestovno i terensko iskustvo slave svoju premijeru na Continentalovim danima inovacija u izgradnji 2018. u Málagai, od 17.-19. travnja.

Upoznajte sljedeću razinu uz digitalni nadzor gume.

Nenapuhane gume su značajan razlog kvarova, neiskorištenog vremena i smanjenog života gume. Stoga je provjera ispravnog tlaka i temperature ključna. Otkrijte naša digitalna rješenja za nadzor, ContiPressureCheck™ i ContiConnect™.

Novi Conti CrossTrac.