Proizvodi za transport

Conti CrossTrac

Dva svijeta. Jedno rješenje.

Conti CrossTrac tires live longer.

Grind first. Retread later. Conti CrossTrac tires live longer.

Vrhunske komponente, mnogo iskustva, kao i dodatna doza gume. TO je ono od čeg su Conti CrossTrac gume izrađene. A zahvaljujući svojem robustnom kućištu, ove gume traju puno više od radnog vijeka jedne gume.

Započnite

1. Dugotrajno kućište

Dugotrajno kućište, sa svojom iznimnom strukturalnom stabilnosti, jedan je od razloga zašto su Continentalove gume tako ekonomične. Više gume u kontaktnoj kruni pridodaje još jedan sloj zaštite i smanjuje rizik bušenja.

2. Ekstra stabilan unutarnji obod

Izrađen od ekstra stabilnih materijala za značajno smanjenje oštećenja. Lokacija žice na unutarnjem obodu osigurava optimalni raspored opterećenja u svim uvjetima.

ContiLifeCycle

Spremni za obnovu? Dobrodošli u ContiLifeCycle™.

Continentalovo napredno vruće i hladno obnavljanje gaznog sloja pruža dodatne kilometre u drugoj ili čak trećoj obnovi. Ovo ne samo da je dobro za vaš budžet, već i za okoliš - ponovno korištenje kućišta gume štedi energiju i resurse.

ContiRe™ - za stvarno vruće performanse

Vruće obnovljene gume se obnavljaju od unutarnjeg oboda do unutarnjeg oboda, a koriste iste tehnologije kao i nove Continentalove gume. Svaka ContiRe™ guma je temeljito ispitana za kvalitetu i pokriva je dugotrajno jamstvo.

Conti CrossTrac ContiTread

ContiTread™ - hladnokrvan izračun

Continentalova ponuda prethodno obrađenih gaznih slojeva za hladnu obnovu je utemeljena na tehnologijama u novim gumama. Kako bismo osigurali najvišu kvalitetu proizvoda i procesa, obnova gaznog sloja se implementira u certificiranoj mreži partnera.


Saznajte više o ponudi ContiLifeCycle™.