Proizvodi za transport

stage_image1_lg

Company

Pravna zaštita i zaštita podataka

Pravna obavijest i zaštita osobnih podataka

 

Uporaba internetskih stranica, odgovornost za proizvode

Informacije na ovim internetskim stranicama nisu obvezujuće i dostupne su isključivo za potrebe informiranja. Ove informacije ne predstavljaju ponudu kako je definirana u odgovarajućim pravnim propisima. Podrobnije informacije i ugovorne uvjete možete dobiti od odgovarajućeg ovlaštenog prodavača. Ugovor za robu ne može se sklopiti isključivo na temelju informacija koje se nalaze na ovim internetskim stranicama.

Informacije na ovim internetskim stranicama te proizvode i usluge opisane na ovim internetskim stranicama Continental AG može bilo kada i bez prethodne obavijesti izmijeniti ili ažurirati. Osim ako drugačije nije izričito navedeno, internetske stranice Continental AG ne sadrže nikakva jamstva niti informacije o značajkama koje bi mogle dovesti do odgovornosti Continental AG, niti izričito niti posredno, uključujući i one vezane za valjanost, točnost, potpunost i kvalitetu informacija koje sadrže.

U svezi sa svojim internetskim stranicama Continental AG ne preuzima nikakvu odgovornost. Odgovornost za bilo kakav neposredan ili posredan gubitak/štetu, zahtjeve za naknadu i/ili posljedičnu štetu bilo koje vrste, bez obzira na pravni temelj, koju ste pretrpjeli kao korisnik ovih internetskih stranica prilikom pristupa internetskim stranicama ili prilikom uporabe internetskih stranica, osobito uključujući zarazu vašeg računala virusom, je isključena.

Postojanje i ispunjavanje obveza i odgovornosti Continental AG za Continentalove proizvode i usluge određeno je isključivo na temelju predmetnih ugovorenih sporazuma koji su sklopljeni u svezi s njima i u vezi s trenutnom verzijom standardnih odredbi i uvjeta koji su na snazi u svakom pojedinom slučaju.


Prikupljanje i obrada podataka

Continental AG pohranjuje osobne podatke koji se odnose na korisnike njegovih internetskih stranica ako je za to dana suglasnost od strane korisnika. Jedini podaci koji se pohranjuju odnose se na datum i vrijeme posjete, posjećene internetske stranice, ime predmetnog ponuditelja internetskih usluga te internetsku stranicu s koje je korisnik pristupio internetskim stranicama Continental AG. Continental AG koristi te informacije za mjerenje mrežne aktivnosti, za pripremu statističkih podataka i za poboljšanje usluga i podataka na svojim internetskim stranicama. Osobni podaci korisnika koriste se samo za obradu provedenih ispitivanja na temelju suglasnosti korisnika za određenu namjenu, u skladu s odgovarajućim propisima o zaštiti osobnih podataka. Continental AG ima prihvaćena globalna, jedinstvena i unutarnja pravila za zaštitu osobnih podataka (obvezujuća poslovna pravila) koja se temelje na zakonskim odredbama koje uređuju zaštitu osobnih podataka.


Kolačići (Cookies)

Kad posjetite našu internetsku stranicu, na Vašem se računalu pohrane informacije u obliku kolačića. Takvi se kolačići koriste isključivo u svrhu optimalnog rada i izgleda internetske stranice. Kao korisnik možete birati da se sami odlučite prihvaćate li te kolačiće u postavkama pretraživača ili ne. U slučaju da ne prihvatite kolačiće, može se dogoditi da nećete moći koristiti neke funkcije.


Pravo na obavijesti

Na temelju zahtjeva kao korisnik imate pravo na besplatne informacije o osobnim podacima koji se na vas odnose i koji su bili pohranjeni. Kao korisnik također imate pravo da se ti podaci isprave, blokiraju ili izbrišu. Ako kao korisnik o tome imate kakva pitanja, možete se obratiti našem uredu za zaštitu podataka, e-mail: dataprotection@conti.de. Ako našim internetskim stranicama ili datotekama pristupate unutar naših internetskih stranica i od vas se traži da unesete podatke o sebi, uzmite u obzir da se ti podaci šalju putem interneta u nezaštićenom obliku i kao takvi mogli bi biti dostupni neovlaštenim trećim osobama i njima bi one mogle manipulirati.


Poveznice s drugim internetskim stranicama

Poveznice s internetskim stranicama kojima upravljaju treće osobe na raspolaganju su kao dodatna usluga za vas. Takve su internetske stranice u potpunosti neovisne i izvan nadzora Continental AG. Continental AG ne odgovara za sadržaj bilo koje od tih internetskih stranica do kojih možete pristupiti preko Continental AG internetskih stranica i ne preuzima nikakvu odgovornost za sadržaj, usklađenost s propisima o zaštiti osobnih podataka ili uporabu tih internetskih stranica.


Dostupnost proizvoda po svijetu

Ova internetska stranica može sadržavati informacije o proizvodima Continental koji još nisu dostupni u vašoj državi. Postojanje tih informacija na ovoj internetskoj stranici ne znači da Continental AG namjerava odaslati informaciju da će proizvod biti dostupan po čitavom svijetu. Molimo vas da za više informacija o budućim planovima za proizvode koji još nisu za vas dostupni upitate svog prodavača ili predstavnika Continentala.


Zaštitni znakovi i autorska prava

Zaštitni znakovi i logotipi („zaštitni znakovi“) koje se nalaze na ovim internetskim stranicama vlasništvo su Continental AG ili njegovih zavisnih društava. Niti jedna informacija na ovim internetskim stranicama ne može se interpretirati kao dodjela licence ili dopuštenja za uporabu zaštitnog znaka. Za to je potrebna izričita pismena suglasnost Continental AG. Neovlaštena uporaba tih znakova strogo je zabranjena. Continental AG će ostvariti svoja prava iz intelektualnog vlasništva po čitavom svijetu sukladno važećem zakonodavstvu koji je na snazi u svakom pojedinom slučaju.

Copyright © 2010 Continental AG. Sva prava su pridržana. Svi tekstovi, slike, grafike, animacije, video snimke, glazba, zvukovi i drugi materijali na ovim internetskim stranicama predmet su autorske zaštite i drugih prava iz intelektualnog vlasništva Continental AG i njegovih zavisnih društava. Continental AG je vlasnik autorskih prava na izbor, usklađivanje i uređenje građe na ovim internetskim stranicama.


Google Analytics

Ova internetska stranica koristi Google Analytics, alat za mrežnu analizu od Google Inc. („Google“). Google Analytics koristi kolačiće, tekstualne datoteke koje su pohranjene na vašem računalu i omogućavaju analizu vašeg korištenja ove internetske stranice. Informacije koje kolačić dobije o vašoj uporabi ovih stranica obično se dostavljaju i pohrane na Googleovom poslužitelju u SAD.

 

Međutim, ako je aktivirana anonimizacija IP adrese na ovoj internetskoj stranici, vašu će IP adresu Google najprije obrezati unutar država članica Europske unije ili u drugim državama koje su potpisnice Sporazuma o  Europskom gospodarskom prostoru. Samo u izuzetnim slučajevima će čitava IP adresa biti posredovana i pohranjena na Googlovom poslužitelju u SAD. Ova internetska stranica koristi aktivnu IP anonimizaciju. Na zahtjev upravitelja ove internetske stranice, Google će te podatke upotrijebiti za procjenu vaše uporabe internetske stranice da bi mogao pripremiti izvješća o aktivnostima na internetskoj stranici i da bi pružio upravitelju internetske stranice dodatne usluge u svezi s uporabom internetske stranice i interneta.

IP adresa, posredovana od strane vašeg pretraživača pomoću Google Analytics, neće biti kombinirana s drugim podacima s Googla. Pohranjivanje kolačića možete spriječiti odgovarajućim izmjenama postavki vašeg pretraživača. Međutim, želimo naglasiti da, ako to učinite, možda nećete biti u mogućosti u cijelosti iskoristiti sve funkcije ove internetske stranice. Googleu možete onemogućiti prikupljanje i obradu podataka koje ostvari kolačić, a koji su povezani s vašom upotrebom ove internetske stranice (uključujući vašu IP adresu), i prijenosom i instalacijom plug-in-a koji je dostupan na sljedećoj poveznici: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.
 

Uporaba plug-in-a društvenih mreža

Naša internetska stranica koristi plug-in-ove različitih društvenih mreža. Društveni plug-in je gumb koji se može upotrijebiti za razmjenu i komunikaciju objava na našoj internetskoj stranici s drugim korisnicima određene društvene mreže.

 

Na našoj internetskoj stranici koriste se sljedeći plug-in-ovi društvenih mreža:

Facebook

Ovim plug-in-om upravlja Facebook Inc., 1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, SAD. Operater njemačke internetske stranice facebook.de je Facebook Irska Limited, Hanover Reach, 5-7 Hanover Quay, Dublin 2, Irska. Ovi plug-in-ovi označeni su Facebook logotipom. Facebook-ova Pravila privatnosti možete naći ovdje.

 

YouTube

Ovim plug-in-om upravlja YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, SAD. Ovaj plug-in je označen YouTube logotipom. YouTubov-a Pravila privatnosti možete naći ovdje.

Mreže pretraživaču osiguravaju dizajn i sadržaj plug-in-ova. One su automatski uključene u internetsku stranicu.

 

Ako posjetite neku od naših internetskih stranica s nekim od tih plug-in-ova, Internet Explorer će automatski uspostaviti vezu s poslužiteljem na odgovarajućoj mreži, bez obzira na to koristite li ili ne plug-in. Podaci za pristup internetskoj stranici zajednički se koriste putem te poveznice.

 

Zbog privatnosti su odgovarajući gumbovi najprije deaktivirani i na njih je pričvršćena obavijest. Klikom na obavijest dajete svoju suglasnost za komuniciranje s društvenim mrežama i aktiviranje gumbova. Samo se u tom slučaju uspostavi veza s mrežama.

Ako ste prijavljeni na društvenu mrežu u vrijeme vaše posjete našoj internetskoj stranici, podaci vezani za vaš korisnički račun bit će poslani. To vrijedi i ako ste u interakciji s plug-in-om. Ako želite spriječiti mrežu da povezuje informacije s vašim korisničkim računom na takav način, trebate se odjaviti iz odgovarajuće mreže prije nego što kliknete na obavijest.

 

I ako niste član društvene mreže, društvene mreže mogu čuvati vaše podatke ako kliknete na obavijest. 

Vezane teme