Proizvodi za transport

stage_goods_TT

Truck Tires Goods

Nova proizvodna linija revolucionalizirala regionalni distribucijski transport

Conti Hybrid Tire Family for Maximum Service Life

14/04/2015

Lorem ipsum dolor sit amet

  • Na izložbi gospodarskih vozila u Birminghamu 2015. godine Continental predstavio gumu Conti Hybrid
  • Specijalno razvijena obitelj proizvoda za postizanje do 20% duljeg životnog vijeka služenja gume te za šest posto veću ekonomičnost potrošnje goriva
  • Optimizacija održivih troškova kod rješenja obnove utora i gazne površine       

Hanover, Birmingham – 14. travnja 2015. godine. Asortiman nove gume Conti Hybrid postavlja nove standarde u regionalnom distribucijskom prometu. Taj najnoviji dizajn je specijalno razvijen da bude pogodan za upotrebu na regionalnim cestama i na autoputima, a predstavlja odgovor Continentala, njemačkog proizvođača vrhunskih guma, na sve veći obim distribucijskog transporta. Za tu obitelj guma karakterističan je uvelike dulji životni vijek gume te izuzetna ekonomičnost potrošnje goriva, čime se vlasnicima voznog parka jamči optimizacija održivih troškova te im se također pruža podrška u naporima da njihov vozni park bude što je moguće ekonomičniji. Gume iz obitelji Conti Hybrid precizno odgovaraju jedna drugoj i specijalno su dizajnirane za regionalni transport uz upotrebu autoputa.

Nakon lansiranja nove gume za upravljačku osovinu Conti Hybrid HS3 u drugoj polovici 2014. godine, gume za upravljačku osovinu Conti Hybrid HD3 i 22.5" te guma za prikolicu Conti Hybrid HT3 sada upotpunjuju ovu potpuno novu generaciju guma koje su dizajnirane da zadovolje zahtjeve regionalnog distribucijskog transporta.

20150414newproductline-Image (1)

Obitelj guma Conti Hybrid je specijalno razvijena za kombiniranu upotrebu na regionalnim cestama i na autoputu te pruža postizanje i do 20% duljeg životnog vijeka služenja gume, i šest posto veću ekonomičnost u potrošnji goriva.

Conti Hybrid HS3 – maksimalno dugi životni vijek trajanja  uz smanjenu potrošnju goriva  
Novi dizajn gazne površine s velikim volumenom za habanje, tzv. “Uzorak povećanog volumena”, razvijen je za ovu gumu na upravljačkoj osovini, Conti Hybrid HS3, pruža 17% poboljšanja u duljini trajanja. Nadalje, optimizirano pozicioniranje materijala u gaznoj površini dovelo je do manjeg otpora kotrljanja.
Visoka razina sigurnosti, izvrsno ponašanje po mokrom vremenu tijekom cijelog životnog vijeka gume te konzistentno odlična svojstva kočenja čine novu gumu Conti Hybrid HS3 savršenom univerzalnom gumom.

Guma Conti Hybrid HS3 odlikuje se i oznakom za Blato + Snijeg (M+S) te znakom Pahuljica na tri planinska vrhunca (3PMSF).


Conti Hybrid HD3 – optimalno prianjanje, na svakom kilometru ceste
Nova guma za pogonsku osovinu, Conti Hybrid HD3 pruža povećanje trajanja životnog vijeka za 20% u odnosu na svog prethodnika. To poboljšanje je uglavnom postignuto zahvaljujući dizajnu blokova, koji sadrži integrirane pore u 3D geometriji. Te pore, koje se protežu gotovo do dvije trećine ukupne dubine gaznog sloja, pružaju veliku stabilnost blokova, a time i značajno poboljšano ponašanje pri habanju. Nadalje, kad su u svojoj ulozi rubova za grizenje, te pore jamče posebno dobru trakciju tijekom cijelog životnog vijeka gume Conti Hybrid HD3, uključujući ubrzavanje i kočenje na mokrom.

Novorazvijene smjese gume koriste se za gazni sloj, ali i za bočnu stijenku kod gume Conti Hybrid HD3. Nova smjesa gume koja sadrži polimere, a koristi se za gazni sloj, stvorena je specijalano za produljenje životnog vijeka pneumatika, a optimizirana smjesa koja se koristi z bočnoj stijenci poboljšava potrošnju goriva ove gume za pogonsku osovinu.

Guma Conti Hybrid HD3 odlikuje se i oznakom za Blato + Snijeg (M+S) te znakom Pahuljica na tri planinska vrhunca (3PMSF).


Conti Hybrid HT3 – ta guma koristi specijalnu smjesu za dulji životni vijek gume, efikasnu potrošnju goriva i bolju učinkovitost prianjanja na mokrom
Guma Conti Hybrid HT3 zaokružuje novu liniju guma. Sastav smjesa koje se koriste kod ove gume specijalno su razvijene za gume za prikolice i mogu se pohvaliti velikim uštedama u odnosu na svog isprobanog i dokazanog prethodnika. Jedan primjer je novorazvijena smjesa za gaznu površinu, koja dodatno povećava životni vijek gume  Conti Hybrid HT3 za osam posto. Uz to, nova smjesa daje gumi bolje prianjanje, čime je za svoje ponašanje na mokrom zaslužila oznaku „B“ na EU deklaraciji. Gumi Conti Hybrid HT3 također je dodijeljena deklarirana EU vrijednost "B" u kategoriji učinkovitosti potrošnje goriva. Poboljšanje od šest posto u potrošnji goriva postignuto je optimalnom kombinacijom smjese gume u gaznoj površini i u bočnoj stijenci te optimiziranom geometrijom utora u gaznoj površini. Guma za prikolice, Conti Hybrid HT3, također ima oznaku M+S.

Mogućnost obnove gazne površine svih Conti Hybrid guma 3. generacije također je poboljšana. Novi kord "5+1" podiže učinkovitost čuvenog paketa četveroslojnog trokutastog remena na novu razinu. Dugoročna ekonomičnost putem koncepta ContiLifeCycle dodatno je pojačana uvođenjem indikatora za obnovu utora na sve tri gume.

Kontakt
Press Contact Annette Rojas
Annette Rojas

Press and Event Manager

Tire Division

Continental

Büttnerstraße 25, 30165 Hanover, Germany

+49 (0) 511 938 2598

+49 (0) 511 938 2614

Kontakt
Press Contact Alena Bauer
Alena Bauer

Press and PR Manager

Truck Tires EMEA

Continental AG  l Tire Division

Büttnerstraße 25

30165 Hanover, Germany

+49 511 938-26199