Proizvodi za transport

stage_goods_TT

Truck Tires Goods

E-b-trans omogućava siguran prijevoz opasne robe na Continentalovim gumama za kamione

29/04/2015
  • Continental preuzima upravljanje gumama za luksemburškog prijevoznika, E-b-trans
  • Partnerstvo uključuje održavanje preko 5,100 guma za gospodarska vozila
  • Continentalova mreža usluga širom Europe omogućava optimalnu podršku prijevozničkoj mreži E-b-transa

Hanover, Njemačka – 29. travnja 2015. godine. Prijevoznička kompanija, E-b-trans, koja je specijalizirana za prijevoz opasnih tereta, odabrala je Continental kao partnera širom Europe za upravljanje njenim gumama. Svojim lokacijama u 14 europskih zemalja, E-b-trans groupa, koja obuhvaća kompanije kao što su Klacska GmbH i Mineraloel Frachten GmbH, jedna je od najvećih logističkih i prijevozničkih mreža za prijevoz opasnih tereta u Europi. Continental je odabran zahvaljujući svom paketu orijentiranom na ekonomičnost i na kupca. E-b-trans oprema svoju flotu vozila gumama Conti EcoPlus treće i druge generacije. Uz to, E-b-trans koristi mrežu servisa Conti360° širom  Europe, koja jamči brze i direktne 24 satne usluge u 37 zemalja, u slučaju kvara na gumi. Drugi razlog za odabir ovog proizvođača guma iz Hanovera su njegovi internacionalno standardizirani procesi, koji podržavaju upravljanje gumama i jamče potpunu transparentnost upotrebom administrativne platforme CESAR, koja se vrlo lake koristi.

20150429tiremanagementluxemburg-image01

Kao dio svog partnerstva širom Europe, Continental preuzima upravljanje gumama u prijevozničkoj kompaniji sa sjedištem u Luksemburgu, E-b-trans.

U sklopu tog partnerstva, predviđenom da traje nekoliko godina, Continental gumama oprema preko 5,100 gospodarskih vozila. Kad se radi o odabiru guma, E-b-trans se pouzdaje u savjete i vodstvo Continentalovih lokalnih stručnjaka za vozni park. U sklopljenim ugovorima o kilometraži oni brinu o tome da se koriste baš one gume koje omogućavaju optimalnu kombinaciju postizanja velike kilometraže i nisku razinu emisije. Gume isporučuju servisni partneri Conti360°, koji također mogu montirati gume u prostoru korisnika, po sistemu mobilnosti. 

"Mi trebamo pouzdane partnere koji efikasno rade. Kao prijevoznička kompanija koja radi na području cijele Europe, suočavamo se s mnoštvom izazova. Continental razumije te izazove i od samog početka iskazao je visoku razinu predanosti. Radujemo se uspješnoj suradnji”, kaže Generalni direktor (CEO) tvrtke E-b-trans France, Blaise Durand.

Uz isporuku guma, ugovor uključuje i održavanje flote vozila tvrtke E-b-trans, za što će Continental vršiti redovite provjere njihove flote. Asortiman proizvoda se nadopunjuje korištenjem guma s obnovljenim gaznim slojem,  ContiRe, koje značajno popravljaju troškove, ali i ugljični otisak ove francuske tvrtke, zahvaljujući optimalnoj i efikasnoj upotrebi resursa.

Flota tvrtke E-b-trans obuhvaća 2,700 kamiona i 2,400 poluprikolica, koje prevoze opasne terete za potrebe petrokemijske industrije i industrije plina. Godišnjim obimom realiziranog prijevoza od preko 50 milijuna kubičnih metara naftnih proizvoda, plinova i kemijskih sredstava, E-b-trans je jedan od vodećih specijaliziranih prijevoznika na području Europe.

Kontakt
Press Contact Annette Rojas
Annette Rojas

Press and Event Manager

Tire Division

Continental

Büttnerstraße 25, 30165 Hanover, Germany

+49 (0) 511 938 2598

+49 (0) 511 938 2614

Kontakt
Press Contact Alena Bauer
Alena Bauer

Press and PR Manager

Truck Tires EMEA

Continental AG  l Tire Division

Büttnerstraße 25

30165 Hanover, Germany

+49 511 938-26199