Proizvodi za transport

Continental proslavio 40-milijuntu kamionsku gumu u Puchovu, u Slovačkoj

21/02/2019
  • Jubilarna kamionska guma je guma  Conti Hybrid HD 3 315 / 80 R 22,5
  • U pogonu za kamionske gume u Puchovu godišnje se proizvede trećina Continentalovih kamionskih i autobusnih guma

Puchov/Hannover, 21. veljače 2019.. U ponedjeljak, 18. veljače, Continental, tehnološka tvrtka i proizvođač vrhunskih guma, u svom je pogonu u Slovačkoj proslavio proizvodnju 40-milijunte kamionske gume otkad je 1999. preuzeo proizvodnju kamionskih guma. U pogonu, u Puchovu, Continental proizvodi gume za putničke automobile, kamionske i autobusne gume te pokretne trake i zapošljava 4530 radnika.

Jubilarna inteligentna guma Conti Hybrid HD3 315/80 R 22,5 , opremljena senzorom za kontrolu tlaka ContiPressureCheck, proizvedena je u pogonu za gume 13. veljače 2019. Kako bi obilježili ovaj važni dan, jubilarnu gumu potpisali su Patrick Haarmann, direktor Odjela za proizvodnju kamionskih guma, Constantin Batsch, direktor Odjela za zamjenu guma za EMEA regiju i Ladislav Rosina, direktor tvrtke Continental Matador Truck Tires s.r.o.

"Pogon za kamionske gume u Puchovu godišnje proizvede trećinu Continentalovih kamionskih i autobusnih guma te tako značajno doprinosi uspjehu naše tvrtke. „Htio bih posebno zahvaliti našim radnicima koji su omogućili ove izvanredne rezultate, ne samo kroz količinu proizvedenih guma, već i kroz najviše pokazatelje uspješnosti", naglasio je u svom govoru Patrick Haarmann, direktor Odjela za proizvodnju kamionskih guma. Continentalov pogon za kamionske gume u Puchovu već je treću godinu za redom dobitnik međunarodne Nagrade za kvalitetu CVT za 2018. godinu. Čestitke!"

Constatin Batsch u svom je govoru iskreno zahvalio lokalnom timu na njegovim rezultatima te naglasio važnost pogona za gume u Puchovu za EMEA regiju. "Zahvaljujući iznimno sposobnom timu i izvanrednoj kvaliteti koju osigurava, pogon za gume u Puchovu igra važnu ulogu u našem stalnom rastu prodaje u EMEA regiji."

Patrick Haarmann_BusinessCasual Kopie

Patrick Haarmann

ConstantinBatsch_BusinessCasual Kopie

Constantin Batsch

Ladislav_Rosina_ Kopie

Ladislav Rosina

Ladislav Rosina, direktor tvrtke, čestitao je svom timu na ovom posebnom događaju: "40 000 000 proizvedenih kamionskih guma u posljednjih  20 godina velik je uspjeh za naš pogon u Puchovu. Iznimno sam sretan što mogu uživati u ovom posebnom danu sa svojim kolegama u našoj kompaniji. Htio bih zahvaliti svom timu i Continentalu što su nam ovo omogućili."

Continental je u Slovačkoj prisutan kroz Automotive grupu i Grupu za gume u gradovima Puchov, Zvolen i Dolne Vestnice. U svom pogonu u Puchovu Continental proizvodi gume za putnička vozila, lake kamione, kamione, kamp prikolice i autobuse te pokretne trake. Ovdje se proizvode različiti brendovi među koje spadaju: Continental, Matador, Semperit, Barum, Uniroyal, Viking, Gislaved i mnogi drugi. Continental Puchov trenutno zapošljava 4530 radnika.

Mojca Lackovič

Marketing Communications Truck

Continental Adria pnevmatike d.o.o.
Zagrebška cesta 104
2000 Maribor
Slovenia

Katarina Pavlisova, Puchov_small
Katarina Pavlisova

Locations Communications Coordinator

Continental Puchov
Continental Matador Rubber, s.r.o.
Continental Matador Truck Tires, s.r.o.

Terézie Vansovej 1054

020 01 Puchov, Slovak Republic