Proizvodi za transport

New content item

Pripremite svoju flotu za budućnost.

Slovenija: BZ Transport

Serbia-Slovenia_MG_5971_web

Tvrtka BZ Transport osnovana je u Sloveniji 2010. godine. Naša se tvrtka bavi prijevozom novih i rabljenih automobila iz Europe. Direktor Slobodan Okosanović daje nam uvid u svoje poslovanje i iskustvo s Continentalovim digitalnim rješenjima. Za njega su ključ uspjeha ljudi s kojima rade – a dosad su i zaposlenici i poslovni partneri zadovoljni Continentalovim sustavom.


Zašto ste bili zainteresirani za rješenje za nadzor tlaka u gumama?

Prije svega zbog sigurnosnih razloga, a i zbog bolje i lakše kontrole. Prednosti sustava niži su troškovi i veća sigurnost. Na početku nismo imali nikakve sumnje u sustav. Da sam imao sumnje, ne bih ga ni ugradio.


Sada kada ga upotrebljavate, što vam se sviđa kod sustava ContiPressureCheck? Koje su glavne prednosti za vas?

Imamo točne informacije dostupne u svakom trenutku. Čak je i povijest vidljiva. Najveća je korist sustava sigurnost. Ako se nešto dogodi s gumom, lakše je vidjeti je li to zbog neispravne vrijednosti tlaka zraka ili pregrijavanja. Također je lakše procijeniti zašto se pojavljuju kvarovi.


Kako je ContiPressureCheck/ContiConnect™ utjecao na poboljšanje vašeg poslovanja?

Morali smo provoditi kontrolu guma svaka dva mjeseca, ali sada je taj dio isključen. Troškovi kontrole smanjeni su, dok je nadzor nad gumama povećan.

serbia-bz-transport-quote
Serbia-Slovenia_MFP_1030_be

Razlika je vidljiva jer imamo stalan pregled ispravnog tlaka u gumama, što dovodi do manje potrošnje. Vijek trajanja gume i kostura svakako je povećan jer je tlak u gumama uvijek ispravan. U ovoj cijeloj priči također je važno znati da uvijek možete biti sigurni da je gume ispravno i napuhao onaj tko ih je montirao.


Biste li preporučili sustav ContiPressureCheck?

Da. Osobito zbog sigurnosti i točnosti podataka.


Kako biste ocijenili interakciju sa zaposlenicima tvrtke Continental?

Dobra suradnja, a iznimno smo zadovoljni i savjetovanjem iz tvrtke Continental.


Kako tvrtka Continental općenito dodaje vrijednost Vašem poslovanju ili pridonosi vašem uspjehu – na primjer, s gumama, protektiranjem, uslugama?

Kvalitetom guma, dobrom organizacijom logistike, brzom isporukom guma te dostupnošću protektiranja guma, što nam je u planu za budućnost.


Imate li još nekih dodatnih komentara?

Želio bih pohvaliti rad i trud cijelog tima Continental.