Proizvodi za transport

New content item

Pripremite svoju flotu za budućnost.

Portugal: Horatotal Transportes

Paulo Maia, from HTT – Hora Total Transportes

Paulo Maia, iz tvrtke HTT – Horatotal Transportes – dao je izjavu o iskustvu tvrtke s Continentalovim sustavom nadzora tlaka u gumama: o njegovim prednostima i nevjerojatnom poticaju za uspješan rad flote.

 

Tko je HTT? Kakvim se poslom vaša tvrtka bavi?

HTT je tvrtka za prijevoz robe namijenjena svim vrstama prometa, nacionalnima i međunarodnima, te s priznatom brzom uslugom.

 

Koja je tajna uspjeha tvrtke HTT?

Tajna uspjeha HTT-a utemeljena je na tri glavna stupa: osoblju, klijentima i najnovijoj opremi. Mi se brinemo o našem osoblju i činimo sve što je u našoj moći da im pružimo najbolje radne uvjete. Naši klijenti fokus su našeg svakodnevnog rada, stoga mi predviđamo njihove potrebe i ispunjavamo njihove zahtjeve. Naša flota stara je oko tri godine i ispunjava sve uvjete za sigurno i udobno putovanje.


Koje ste prednosti vidjeli u rješenju za nadzor tlaka u gumama?

Za našu vrstu posla važna je jedna stvar. Naši kamioni voze neprestano, a jedan neočekivani zastoj može imati nepredvidive posljedice. S druge strane, budući da prijeđemo 25 000 km na mjesec po kamionu, uštedi goriva posvećujemo posebnu pozornost u tvrtki. Glavna svojstva guma za nas su vezana za potrošnju goriva. Zbog visokih cijena goriva moramo izazivati sebe da budemo sve učinkovitiji i uspješniji, a rješenje Continental TPMS važan je alat koji nam pomaže da ostvarimo svoje ciljeve. 

New content item
Paulo Maia, from HTT – Hora Total Transportes

Kakve su povratne informacije od vaših kolega/zaposlenika (npr. upravitelja flote, upravitelja radionice, vozača) koji rade sa sustavom ContiPressureCheck/ContiConnect?

Vrlo, vrlo pozitivne. Vozačima koji već imaju sustav, on se jako sviđa. On daje vozaču sigurnost da je tlak njegovih guma ispravan i upozorava ga na svaki potencijalni problem, kao što je spori pad tlaka koji bi mogao dovesti do potpunoga kvara na gumi. Jednostavna činjenica da vozači kada ujutro upale vozilo, uvide da su sve gume u redu, to je za njih prednost jer znaju da će ih, ako se nešto loše dogodi s njihovim gumama, sustav odmah upozoriti.


Kako biste ocijenili interakciju sa zaposlenicima tvrtke Continental?

Što se tiče profesionalnih veza između naše tvrtke i zaposlenika tvrtke Continental, mogu samo reći da su uvijek bili neumorni i predani HTT-u da stvorimo najveću vrijednost i kilometražu, uvijek zadovoljavajući potrebe i očekivanja tvrtke.

 

Kako tvrtka Continental općenito dodaje vrijednost vašem poslovanju ili pridonosi vašem uspjehu?

Za HTT, Continental je partner, a ne dobavljač. Komercijalni i tehnički tim Continentala uvijek su potpuno dostupni.

portugal-quote