Proizvodi za transport

New content item

Pripremite svoju flotu za budućnost.

Slovenija: Eurotek

slovenia_MFP_1436

Osnovana 1995. godine, tvrtka Eurotek Trebnje, d. o. o. svestrana je prijevoznička tvrtka koja obavlja cestovni prijevoz robe diljem Europe. S 250 vozila i 280 prikolica, oni obavljaju prijevoz općeg tereta za sve vrste sektora: papir, tekstil, hrana i gorivo itd. Uz to, specijalizirana je transportna tvrtka za automobilsku industriju koja prevozi automobilske dijelove i automobile. Njihova ukupna flota na godinu prijeđe u prosjeku 30 milijuna km.


Prema riječima upravitelja održavanja Damjana Robara, ContiPressureCheck™ savršeno je rješenje za njih jer žele zadržati kontrolu unutar tvrtke.


Kako biste opisali ključ uspjeha svojeg poslovanja?

Racionalizacija troškova. U posljednjih nekoliko godina uložili smo velike napore u smanjenje potrošnje goriva, redovito održavanje vozila i prikolica, smanjivanje sankcija za neusklađenost vozila s propisima, edukaciju vozača za upotrebu pametnog tempomata.


Zašto ste bili zainteresirani za rješenje za nadzor tlaka u gumama?

Kad je došao novi vlasnik, izvodili smo mnogo radova na gumama jer smo bili prisiljeni na to radi racionalizacije poslovanja. Budući da imamo svoje ljude, cilj nam je bio da sami obavljamo dio provjere guma pa je sustav ContiPressureCheck™ bio savršeno rješenje za našu flotu. Prednosti su sustava nadzor u stvarnom vremenu, informacije u stvarnom vremenu, idealna istrošenost guma i potrošnja goriva. Nije bilo sumnji u sustav jer je sama prezentacija bila vrlo dobra.


Sada kada ga upotrebljavate, što vam se sviđa kod sustava ContiPressureCheck? Koje su glavne prednosti za vas?

Sustav je neizmjerno koristan zbog daljinskog nadzora u stvarnom vremenu, mogućnosti daljinskog upravljanja flotom i trenutačnog upozorenja, što se ponajprije odražava na potrošnju goriva. Više nije potrebno čekati da kamion stigne u radionicu kako bi se provjerili sve parametri. Glavna je prednost veća kilometraža bez nepotrebna zaustavljanja.


Kako je ContiPressureCheck™ utjecao na poboljšanje vašeg poslovanja?

Sustav je velika pomoć u ostvarivanju tvrtkine strategije za racionalizaciju troškova.

slovenia-eurotek-quote
slovenia_MFP_1457

Biste li preporučili sustav ContiPressureCheck™?

Da. (Ili možda ipak ne jer ne bih htio podijeliti tajnu našeg uspjeha.)


Kako biste ocijenili interakciju sa zaposlenicima tvrtke Continental?

Zasad je naša suradnja protekla bez problema.


Kako tvrtka Continental općenito dodaje vrijednost vašem poslovanju ili pridonosi vašem uspjehu – na primjer, s gumama, protektiranjem, uslugama?

Doprinos našem poslovanju pružanje je cjelovite usluge, od guma do nadzora tlaka u gumama i temperature.


Imate li još nekih dodatnih komentara?

Samo nastavite ovako.