Proizvodi za transport

New content item

Pripremite svoju flotu za budućnost.

Turska: Nesa Lojistik

turkey_DSC_4755

Nesa Lojistik pruža logističke usluge u svakom kutku Turske flotom od 11 vozila i timom od 30 zaposlenika. Istodobno, oni su zastupnici Continentalovih guma.

 

Vlasnik Cumhur Şanlı vjeruje da su briga, nadzor i ljubav prema poslu ključ uspjeha u poslovanju. 


Zašto ste bili zainteresirani za rješenje za nadzor tlaka u gumama?

U logističkoj industriji guma čini jednu od ključnih stavki u troškovima nakon goriva. Osim istrošenosti, neočekivani kvarovi guma rezultiraju gubitkom vremena i novca. Mislili smo da će nam ContiPressureCheck™ pomoći da spriječimo takve gubitke i odlučili pokušati sa sustavom. Krenuli smo s četiri vozila, a u dvije godine nismo izgubili nijednu gumu na tim vozilima. Naša flota vozi diljem zemlje. U početku smo imali neke sumnje, kako će raditi i hoće li uspjeti, ali s vremenom smo vidjeli da sustav vrlo dobro funkcionira i daje veliki doprinos našem poslovanju.


Sada kada ga upotrebljavate, što vam se sviđa kod sustava ContiPressureCheck? Koje su glavne prednosti za vas?

Sustav obavještava vozača ako su gume ispuhane ili pregrijane. Tako vozač može odmah poduzeti mjere i riješiti problem prije nego što se guma deformira. Štoviše, mogu se izbjeći dodatne štete od deformacija, kao što su oštećenja blatobrana, stop-svjetla i amortizera. Dakle, posao naših vozača postao je lakši.


Kako je ContiPressureCheck™ utjecao na poboljšanje vašeg poslovanja?  

Izbjegli smo vremenske gubitke, naše su se performanse povećale, a troškovi smanjili. Kada se guma ispuše, njezin radni vijek postaje kraći. Mislim da smo povećali radni vijek naših guma, a smanjili zastoje.

turkey_nesa_banner
turkey_DSC_4780

Biste li preporučili sustav ContiPressureCheck™? Zašto biste, zašto ne?

Apsolutno bih preporučio, a to i činim. Continental je tehnološka tvrtka koja kontinuirano razvija proizvode. Vjerujem da će se Continentalove aplikacije proširiti i biti mnogo traženije kada se integriraju u naše trenutačne sustave praćenja. To će biti korisno osobito u međunarodnom prijevozu, posebno u slučaju hladnjača ili prikolica s gorivom.


Kako biste ocijenili interakciju sa zaposlenicima tvrtke Continental?

Imamo otvorenu i pouzdanu komunikaciju s cijelom Continentalovom ekipom. Oni nas u velikoj mjeri podržavaju. Stoga im svima želim zahvaliti na njihovim vrijednim naporima.


Kako tvrtka Continental općenito dodaje vrijednost vašem poslovanju ili pridonosi vašem uspjehu – na primjer, s gumama, protektiranjem, uslugama?

Continental nas podupire u svim područjima i većinu naših ideja uvodi u praksu prije nego što mi to učinimo. Mi također pružamo pomoć na cesti i nudimo usluge protektiranja. Naša robna marka ima vrijednost sama po sebi. U prošlosti smo pokušavali uvesti Continental za naše klijente, ali sada svjesni kupci s vrlo dobrim znanjem o robnoj marki dolaze i traže posebno „Continental“.


Imate li još nekih dodatnih komentara?

Nemam daljnjih komentara. Usput, zahvaljujem svim zaposlenicima i rukovoditeljima Continentala. Rastemo s našom markom i nastavit ćemo rasti. Vjerujemo da će nam podrška Continentala pomoći da bolje predstavimo našu marku.