Proizvodi za transport

Tamo gdje učinkovita potrošnja goriva zadovoljava snažne performanse.

Pravila o kolačićima

Kolačić je mala podatkovna datoteka spremljena na vašem terminalnom uređaju. Kolačići se upotrebljavaju za analizu interesa korisnika za naša web-mjesta i pomažu da im ona budu bolje prilagođena. U načelu, našim web-mjestima možete pristupiti i bez kolačića. Međutim, želite li upotrebljavati punu funkcionalnost našeg web-mjesta na način koji vam je najbolje prilagođen, trebali biste prihvatiti kolačiće koji omogućuju uporabu određenih funkcija ili omogućuju prikladne značajke. Namijenjena svrha kolačića kojima se koristimo prikazana je na popisu koji slijedi.

Uporabom naših web-mjesta pristajete na uporabu onih kolačića koje vaš preglednik prihvaća na temelju postavki vašeg preglednika. Međutim, preglednik možete postaviti tako da vas obavijesti prije prihvaćanja kolačića, kako biste prihvatili ili odbacili samo određene kolačiće ili odbacili sve kolačiće. Nadalje, u bilo kojem trenutku možete izbrisati kolačiće sa svojega medija za pohranu. 

Trenutačno su aktivirani sljedeći kolačići*:


Tehnički potrebni kolačići

Naziv

Spremanje podataka

Vrijeme zadržavanja

Namjena

JSESSIONID

Kolačić

Izbrisat će se čim istekne sesija preglednika ili kad zatvorite preglednik. 

Ovaj kolačić pomaže pri identificiranju korisnika na poslužitelju preko zahtjeva. Kolačić ne sadrži osobne podatke.

ROUTEID

Kolačić

Izbrisat će se čim istekne sesija preglednika ili kad zatvorite preglednik. 

Ovaj kolačić se postavlja kad se postavi JSESSIONID kako bi se osigurala najveća moguća stabilnost i radne karakteristike prilikom navigacije po web-mjestu. Kolačić ne sadrži osobne podatke.

siteselected

Kolačić

Izbrisat će se čim istekne sesija preglednika ili kad zatvorite preglednik.

Ovaj je kolačić pohranjen pod središnjom domenom za prikaz dijaloškog okvira za odabir web-mjesta jednom po sesiji.Optional cookies

Related Topics